Bakkerij van der Most maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op “Sluiten” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie over cookies en het gebruik van jouw gegevens door van der Most vind je terug in onze:
-
Kwarkbolletje
Het is geen brood en het is geen cake. Het smaakt naar frisse kwark. Hoogste tijd dus om de Kwarkbol te ontdekken!
€5.70 -
L'veldse krentenwegge
-
Mais busbrood
Maisbrood gedecoreerd met maismeel.
-
Mais vloerbrood
Maisbrood gedecoreerd met maismeel.
-
Maisbol
-
Maple Pecanbroodje
€2.50 -
Mini Moppen emmer 1,25kg
Blanco emmertje gevuld met circa 165 mini moppen. De mini moppen zijn 1/3 kleiner dan een orginele mop.
€19.95 -
Mueslikoeken
Mueslikoeken gemaakt van spelt afkomstig van eigen akker en gevuld met krenten, rozijnen en hazelnoten.
€5.95 -
Multikoren
Grof meergranenbrood met een mix van soja, lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad.
-
Notenkoek karamel
€6.95 -
Nougatines
€4.50 -
Omega
Meergranenbrood gedecoreerd met witte maanzaad.
-
Oude kaas
Broodje oude kaas sla en rucola.
-
Pesto stokbrood
€2.50 -
Petit pain wit
-
Roomboterkoekjes
Een mix van amandelmoppen, boterbriesjes, Dalfser moppen, Jan hagel, kokoskoekjes, pitmoppen en pitmoppen met chocolade.
€4.50 -
Rozijnenbol
-
Rozijnenbrood
Rijkelijk gevuld rozijnenbrood
-
Sallandse Brok
Heerlijke speculaas! Verrassend zacht van binnen en lekker krokant van buiten. Het beste komt de speculaas tot zijn recht als u hem breekt.
€5.95 -
Speltbar
Lekker èn gezond tussendoortje gemaakt van gepofte spelt van eigen akker, honing en verschillende noten en vruchten.
€1.50 -
Sprits
€4.50 -
Studentenkoek
€6.95 -
Tonijnsalade
Broodje tonijnsalade met komkommer, tomaat, ui, ei, sla en rucola.
-
Vechtdal puur
Robuust meergranenbrood met een luchtig karakter gedecoreerd met zonnebloempitten en roggebloem.
-
Vloerbruin
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin maanzaad
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin sesam
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin tijger
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloervolkoren
Fijn volkorenbrood in vloervorm met diverse decoratie mogelijkheden.
-
Vloervolkoren maanzaad
Fijn volkorenbrood in vloervorm met maanzaad decoratie.
-
Vloervolkoren sesam
Fijn volkorenbrood in vloervorm met sesam decoratie.
-
Vloervolkoren tijger
Fijn volkorenbrood in vloervorm met tijger decoratie.
-
Vloervolkoren zemelen
Fijn volkorenbrood in vloervorm met zemelen als decoratie.
-
Vloerwit
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerwit maanzaad
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerwit sesam
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerwit tijger
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vruchtenvlaai 8 pers.
Verse vruchtenvlaai
-
Vruchtenvlaaitje
In de zomer ook beschikbaar als schelpje
€3.25 -
Waddenbrood
Stevig fijn volkorenbrood met rogge in vloervorm gedecoreerd met rijstemeel.
-
Waldinokoek
€6.95 -
Waldinotaartje
€9.95 -
Weitebrood
Brood met tarwemeel en tarwebloem.
-
Westermolen
Meergranenbrood gedecoreerd met zonnebloempitten.
-
Westermolentjes
-
Witbrood
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft.
-
Witbrood knip
Door de ingeknipte korst is het brood net iets knapperiger dan regulier witbrood.
-
Witbrood sesam bus
Zacht witbrood met sesam decoratie.
-
Witbrood tijger bus
Zacht witbrood met tijger decoratie.
-
Zachte witte bol
Ambachtelijke kadetten.