zoek!

Klantenservice
Onze klant is koning.



Zoeken in consumentenservice

Banket

+
Welke banketproducten zijn niet geschikt om in te vriezen?
Lang houdbare producten, zoals roomboterkoeken, banketproducten met slagroom en roomboterkoekjes zijn niet geschikt om in te vriezen.
+
Welke banketproducten zijn geschikt om in te vriezen?
Banketproducten zonder slagroom, zoals cake, kunnen ongeveer een maand in de vriezer bewaard worden bij minimaal -18°C. Langer bewaren kan, maar dan verslechtert de kwaliteit van het product.
+
Wat is het verschil tussen een krent en een rozijn?
Krenten zijn gedroogde blauwe pitloze druiven (Corinth) genoemd naar de Griekse stad Korinthe. Ze zijn kleiner en donkerder van kleur en droger dan rozijnen. Men denkt vaak dat blauwe rozijnen van blauwe druiven komen en gele rozijnen van witte druiven. Bijna alle rozijnen zijn echter afkomstig van witte of groengele druiven.
+
Kan ik een eigen afbeelding op mijn taart laten maken?
U kunt een eigen afbeelding op een taart laten maken. U kunt via de webshop uw fototaart ontwerpen maar u kunt uw foto ook mailen naar info@bakkerijvandermost.nl of afgeven in één van onze winkels.
+
Hoe kan ik gekoeld gebak met slagroom, vers fruit of banketbakkersroom bewaren?
Gekoeld gebak met slagroom, vers fruit of banketbakkersroom kunt u het beste bewaren in de koelkast (maximaal 7 graden Celsius). Crèmegebakjes, rijstevlaaien en kruimelvlaaien zijn het lekkerste op kamertemperatuur. Haal deze ongeveer 30 minuten voor consumptie uit de koelkast.
+
Hoe kan ik gebak met meegebakken fruit en rastervlaaien het beste bewaren?
Gebak met meegebakken fruit zoals appeltaart of appelflappen kan tot de volgende dag buiten de koeling bewaard worden.
Rastervlaaien zijn nog wat langer houdbaar buiten de koelkast. Bewaar deze op een koele droge plaats in de verpakking.
+
Hoe bewaar ik rijstevlaaien en producten met meegebakken bakkersroom?
Rijstevlaaien en producten met meegebakken bakkersroom worden ook wel ongekoeld verkocht. Eet deze dezelfde dag nog op. Gekoelde producten zijn langer houdbaar.
+
Hoe kan ik gebak het beste invriezen?
Wanneer u brood of gebak wilt invriezen, volgt u dan de volgende tips:
  • Verdeel het product in porties voordat u deze invriest.
  • Verpak de producten in geschikte trommels of zakken.
  • Vries niet te veel producten tegelijk in.
  • Zorg voor voldoende ruimte tussen de producten, zodat de temperatuur snel kan zakken.
  • Houd de vriezer bij voorkeur gesloten totdat de producten ingevroren zijn.
+
Hoe houd ik koekjes, ontbijtkoek en cake vers?
Koekjes, ontbijtkoek en cake kunt u het beste bewaren op een droge plaats bij kamertemperatuur in een trommel of in de originele gesloten verpakking. Bewaar krokante en zachte soorten koek of cake in aparte trommels, anders worden de knapperige koekjes zacht. Pas ook op met producten die een sterke geur of smaak hebben. Deze kunnen de smaak van andere producten beïnvloeden. 

Staat uw vraag er niet bij?

Om het zoeken gemakkelijker te maken, hebben wij de veelgestelde vragen in categorieën ingedeeld.
Heeft u een andere vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact met ons op.

Kies bestand

Selecteer hieronder het bestand dat u op het product wilt laten drukken. Toegestande bestandsformaten zijn JPG, GIF en PNG.

Wachtwoord vergeten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuw account aanmaken

  • Persoonlijke details
    *
    *
    *
    *
  • Adresgegevens
    *
    *
    *
    *
  • Wachtwoord
    *
    *
  • Nieuwsbrief
*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht