Bakkerij van der Most maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op “Sluiten” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie over cookies en het gebruik van jouw gegevens door van der Most vind je terug in onze:
-
Bruinbrood
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig.
-
Bruinbrood knip
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig.
-
Bruinbrood sesam bus
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig.
-
Bruinbrood tijger bus
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig.
-
Casino bruin
Tarwebrood in compact casino model.
-
Juttersbrood
Meergranenbrood met zonnebloempitten en pompoenpitten gedecoreerd met roggebloem.
-
Multikoren
Grof meergranenbrood met een mix van soja, lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad.
-
Speltbruin
Brood op basis van speltbloem en speltzemelen gedecoreerd met speltzemelen.
-
Vechtdal puur
Robuust meergranenbrood met een luchtig karakter gedecoreerd met zonnebloempitten en roggebloem.
-
Vloerbruin
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin maanzaad
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin sesam
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin tijger
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Weitebrood
Brood met tarwemeel en tarwebloem.
-
Westermolen
Meergranenbrood gedecoreerd met zonnebloempitten.
-
Zeebonk
Meergranenrol van 400 gram gedecoreerd met diverse zaden.
€1.95 -
Zonnecasino
Compact meergranenbrood in casinovorm gedecoreerd met zonnepitten.
-
Zonnepit vloerbrood
Bruinbrood met zonnebloempitten in vloervorm gedecoreerd met diverse zaden.
-
Zoutarm brood
Keuze uit wit, bruin of volkoren.
-
Zuurdesem busbrood