zoek!

Stoete
Zo’as vrogger.

Stoete, brood zoals het vroeger werd gebakken. Bakkerij van der Most bakt dit brood op authentieke wijze. Het brood wordt handmatig verwerkt en na een langdurig rijsproces, in een speciale oven op de vloer gebakken. Hierdoor krijg je een steviger brood met een doorbakken korst.

Stoete is een volledig streekeigen brood, gemaakt op basis van desem. De grondstoffen komen vrijwel volledig uit het Vechtdal. Het graan wordt bijvoorbeeld duurzaam verbouwd op de Vechtdalakker van Landgoed Vilsteren, dus zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. De verbouw en het oogsten wordt verzorgd door Landbouwbedrijf Laarbrug en het pellen en malen van het graan wordt verzorgd door Vechtdalgranen met behulp van zonne-energie. Een echt gezond streekproduct dus, dat ook nog eens e-nummer- en kleurstofvrij is!

Stoete is verkrijgbaar in verschillende varianten: spelt, haver, krenten met anijs, karamel met noten en gember met kaneel. Afhankelijk van het seizoen zijn er ook andere soorten Stoete verkrijgbaar, zoals Stoete met asperges uit de streek.



Kies bestand

Selecteer hieronder het bestand dat u op het product wilt laten drukken. Toegestande bestandsformaten zijn JPG, GIF en PNG.

Wachtwoord vergeten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuw account aanmaken

  • Persoonlijke details
    *
    *
    *
    *
  • Adresgegevens
    *
    *
    *
    *
  • Wachtwoord
    *
    *
  • Nieuwsbrief
*
De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht