Beschrijving
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
Ingrediënten
Volkorentarwemeel, tarwebloem, water, bakkerszout, gist, dextrose, emulgatoren: E471 en E482, gerstemoutextract, weipoeder (melk), suiker, tarwezemelen, roggezuurdesem, gedeeltelijk gehard plantaardig palmvet, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: E300, tarwemoutmeel, gedeeltelijk geharde plantaardige raapzaadolie, tarwezetmeel, veldbonenmeel, stabilisator: E415.
Extra ingrediënten vloerbruin gedecoreerd
Vloerbruin maanzaad
Maanzaad.
Vloerbruin sesam
Sesamzaad.
Vloerbruin tijger
Rijstebloem, gerstemoutextract.
Voedingswaarde (per 100 gram)
- 1019 Kj
- 241 Kcal
- 44g Koolhydraten
- 1.4g Waarvan suikers
- 9.7g Eiwit
- 1.9g Vetten
- 0.5g Waarvan verzadigd
- 4g Vezels
- 1.4g Zout