Bakkerij van der Most maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om jou een optimale bezoekerservaring te bieden. Door op “Sluiten” te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer informatie over cookies en het gebruik van jouw gegevens door van der Most vind je terug in onze:
-
Mini krentenbol
€5.00 -
Mini krokante bollen
Diverse minibolletjes gesorteerd.
€3.50 -
Mini suikerbroodje (5 st.)
€4.75 -
Mini zachte bollen
Diverse zachte minibolletjes gesorteerd.
-
Mueslibol
-
Mueslibrood
Heerlijk vruchtenbrood met muesli, krenten, rozijnen, hazelnoten en diverse zaden.
€3.95 -
Multikoren
Grof meergranenbrood met een mix van soja, lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad.
-
Notenkraker
-
Omega
Meergranenbrood gedecoreerd met witte maanzaad.
-
Pesto stokbrood
€2.50 -
Petit pain
-
Plukbrood
Lekker met je handen plukken. Heerlijk met tapenade, roomboter met zeezout of olijfolie.
€3.50 -
Rozijnenbol
-
Rozijnenbrood
Rijkelijk gevuld rozijnenbrood
-
Rozijnenwegge 5 plakken
€3.95 -
Ruwe bolster
Donkere meergranenbol van 400 gram.
€2.25 -
Sallandse krentenwegge
Heerlijke malse Sallandse krentenwegge.
-
Spelt stokbrood
€2.50 -
Speltbol
-
Speltbruin
Brood op basis van speltbloem en speltzemelen gedecoreerd met speltzemelen.
-
Sportbrood teff
Voor groei, sport en vitaliteit. Bron van ijzer, calcium en bijzonder rijk aan vezels. Goed voor (duur)sporters, kinderen in de groei en ouderen die graag fit willen blijven.
€2.25 -
Suikerbrood
Door dat de suiker gaat carameliseren in de oven krijgt het brood een mooi goud bruine kleur, en een combinatie van suiker en kaneel geeft het een bijzondere smaak.
-
Vechtdal puur
Robuust meergranenbrood met een luchtig karakter gedecoreerd met zonnebloempitten en roggebloem.
-
Vechtzomp
De perfecte combinatie van brood en koek gevuld met rozijnen, bitterkoekjes en vleugje kaneel. Vervaardigd van streekeigen graan.
€7.95 -
Vloerbruin
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin maanzaad
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin sesam
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerbruin tijger
Traditioneel tarwebrood dat al jaren volgens vast recept wordt gemaakt. Het brood wordt gemaakt van een mix tussen volkorentarwemeel en tarwebloem. Hierdoor is de structuur zacht en luchtig. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloervolkoren
Fijn volkorenbrood in vloervorm met diverse decoratie mogelijkheden.
-
Vloervolkoren maanzaad
Fijn volkorenbrood in vloervorm met maanzaad decoratie.
-
Vloervolkoren sesam
Fijn volkorenbrood in vloervorm met sesam decoratie.
-
Vloervolkoren tijger
Fijn volkorenbrood in vloervorm met tijger decoratie.
-
Vloervolkoren zemelen
Fijn volkorenbrood in vloervorm met zemelen als decoratie.
-
Vloerwit
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerwit maanzaad
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerwit sesam
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vloerwit tijger
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
-
Vollerkoren
Brood met een verhoogd gehalte aan vezels.
-
Voorgebakken stokbroodjes
€2.00 -
Waddenbrood
Stevig fijn volkorenbrood met rogge in vloervorm gedecoreerd met rijstemeel.
-
Weitebrood
Brood met tarwemeel en tarwebloem.
-
Westermolen
Meergranenbrood gedecoreerd met zonnebloempitten.
-
Westermolentjes
-
Wit stokbrood
€2.00 -
Witbrood
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft.
-
Witbrood knip
Door de ingeknipte korst is het brood net iets knapperiger dan regulier witbrood.
-
Witbrood sesam bus
Zacht witbrood met sesam decoratie.
-
Witbrood tijger bus
Zacht witbrood met tijger decoratie.
-
Zacht wit puntje
-
Zachte bol maanzaad