Beschrijving
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
Witbrood wordt gemaakt van tarwebloem waardoor het brood een fijne structuur heeft. Vloerbrood wordt gebakken op een speciale bakplaat voor vloerbroden waardoor het deeg snel dicht schroeit wat zorgt voor een knapperige korst.
Tarwebloem, water, bakkerszout, gist, tarwezuurdesem, dextrose, suiker, emulgatoren: E471 en E482, gedeeltelijk gehard plantaardig palmvet, weipoeder (melk), gedeeltelijk geharde plantaardige raapzaadolie, sojabloem, meelverbeteraar: E300 (ascorbinezuur) en E920 (L-cysteïne), enzymen (tarwe), tarwezetmeel, veldbonenmeel, tarwemoutmeel, aroma, stabilisator: E415.
Extra ingrediënten vloerwit gedecoreerd
Vloerwit maanzaad
Maanzaad.
Vloerwit sesam
Sesam.
Vloerwit tijger
Rijstebloem, gerstemoutextract.